måndag 17 maj 2010

Rykande AKTUELLT

I dag: final i BungyComedy på Boulevardteatern! Slutsålt, tyvärr. Men resten av veckan är lika underbar:

TISDAG: Maffia Comedy Club kör på så det ryker, liksom EGO i den motsatt ände av stan', och Underbara bar, som för övrigt gästas av komik-eliteleverna från StandupStar. I Uppsala
är det Standup Downstairs-säsongsavslutning med Kristoffer Appelquist (Svartmangatan 3, showtime från kl.18).

ONSDAG: Scandic Malmen, klubben är en lobby på Scandic malmen och heter "Mitt i smeten", mycket passande. Kvällen har ett tema, en tävling som heter CCCP (Crazy Comedy Competition Prize). Tävlingen går ut på att 6 komiker träffas kvällen innan, där de tilldelas 3 ämnen. Utifrån dessa ämnen ska komikerna skriva 5 minuter rykande färskt material. Det är ni som publik som avgör vilken av dessa nya rutiner som vinner tävlingen. De tävlande är:

Ola Söderholm
Anders Sparring
Elina Du Rietz
Tomas Oredsson
Sara Andersson
Marton Lagos


Dessa ska motbevisa tesen att bra standup tar år att bygga upp. (Det rödmarkerade är citerat från Facebook). Första 30 gästerna får betala 40 SEK i inträde, eller om det var 40 första som får betala 30 i inträde. Resten betalar 80 spänn i alla fall, det är jag säker på.

TORSDAG: Tiny Comedy Club. Varför det heter Tiny? Googla eller kom dit, så får du se... Det har inte med salens storlek att göra. Showstart kl 20.

...och den 5:e juni: Sveriges Största Skratt Festival - SKRATTSTOCK - på ö-land, alltså på Långholmen i Stockholm! från 12.00 till 22.00.



2 kommentarer:

Anders sa...

Skrattstock är på Riddarholmen i Stockholm och inte på Öland.
Kom dit vet jag!
http://www.skrattstock.se/

Anonym sa...

Skrattstock är på gotland i år!